Абе на мен ли ми се струва или тая алфа не върви. Забелязам, че на драг малките коли много ме бият. Пък големите всичко си е нормално... И другото, че на разстояние от 4-5 км прав път успях да дигна само 170-5 км със общо 3-ма човека в колата. Това нормално ли е за 166 или нещо не върви (136 к.с. е двигателя)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нещо недоволен.
Collapse
X
-
Според мен за 4-5 километра прав участък само 170-175 е малко ... не ,че съм я натискал кой знае колко мойта ... със същия двигател съм и мисля че не е достатъчно само 170 за това разстояние ...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
-
И аз нещо такова усетих и се чудя на какво може да се дължи...Днес по рано на къде, къде по крив път няма и километър сам ги дигнах 160...а сега това изпълнение смешно...Може ли хората в колата да оказват влияние? Ама другото което не си обесняям бива ли толкос на старт да ме вземат малките алфи 145 и ситроени.
Comment
-
Re: Нещо недоволен.
Първоначално публикувано от ConnorАбе на мен ли ми се струва или тая алфа не върви. Забелязам, че на драг малките коли много ме бият. Пък големите всичко си е нормално... И другото, че на разстояние от 4-5 км прав път успях да дигна само 170-5 км със общо 3-ма човека в колата. Това нормално ли е за 166 или нещо не върви (136 к.с. е двигателя)
Сега с чипа се набира значително по-бързо и уверено и вдига повече
Comment
-
На таз кола товара не и оказва влияние. Прегледай за спукан маркуч на турбото или направи една диагностика, може дебитомера да е фира, има и други възможности но не е нормално само толкова да вдигаша за стартовете с малки коли е нормално, много тежка кола с предно предаване и изключително къси скорости, като и свикнеш и хванеш как се кара ще имаш доста по голяма успеваемост, но до към 50км си е трагедия. Аз със QV-то преди мачках С-класи по 5000 кубика .....
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorНе ме разбрахте точно, не че дигам максимална скорост170 км. Просто за разстояние от 4-5 км до толкова успявам да стигна. И се чудя дали не е прекалено бавно за такова голямо разстояние.На 166 срещата за доста по-кратко растояние вдигнахме почти толкова
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorЗначи каква е работата... Разстоянието не е 4-5 км , а точно 2 км. Настъпих я по-смело и за това разстояние направих 180 км/ч. 2 пъти пробвах дали ще може повече специално за тази отсечка но уви това е.
Comment
Comment